Pokerstjerne Dave “Devilfish” Ulliot – virkelig kan spille med succes

Dave “The Devilfish” Ulliot er en av profilene inn en poker. Jeg har sett ham ved flere anledninger, men bare pratet med ham en gang.

Mitt inn trykk er å han er arrogant. Når noen introduserte meg til David, begynte jeg å snakke om siden min, og det første han sa var, “Du vil skrive en artikkel om meg, ikke sant?” Jeg svarte: “Selvfølgelig, det ville vært kjempeflott.” På grunn av atmosfæren rundt oss, fikk vi ikke snakket så mye sammen, men jeg håper han vil gi meg litt mer informasjon neste gang jeg treffer ham.

online poker

David bor i England hvor han jobber som gullsmed. Han er kjent for ringene sine, og jeg antar de er hans egne verk. Han er også kjent for å sitte ved pokerbordet bak et par mørke solbriller. David begynte å spillle poker 100 kr gratis ved registrering som sekstenåring, og etter en stund fattet han interesse for turneringer. Han vant sin første turnering i januar, 1997, ved å slå legenden Men “The Master” Nguyen . Det var også under denne turneringen ha fikk tilnavnett “The Devilfish”.

World Poker Tour har gjort mange av spilllerne til kjendiser, spesielt de som vinner. Det var dette som skjedde når David vant i Tunica . Jeg hørte nylig en historie om David som fikk meg til å le. Han er talsmann for pokerrommet Ultimate Bet, og har en avtale med dem om å spillle et gitt antall timer på siden deres under sitt eget navn. Han satt og spillte ved ett av bordene, og alle de andre spilllerne chattet og spurte selvfølgelig masse spørsmål. Noen fortalte å de var store fans, mens en (jeg antar det var en jente) fortalte ham å hun satt og spillte naken ved datamaskinen.

Jeg har en venn som kjenner David godt, og jeg spurte ham om han syntes David var arrogant. Han mente man ikke er arrogant dersom man vet å man er en god spilller, men kun dersom man behandler andre på en nedverdigende måte. “David bør se på seg selv som en god spilller, siden det er det han er.” Han kunne også fortelle meg å David liker å gjøre Elvis etterlikninger. Jeg har hørt å det slett ikke er uvanlig å han tar mikrofonen i under en turnering og tar et lite Elvis show. Jeg ser frem til få med meg ett av disse.

De ikke har fulgt med poker så lenge, kjenner David best fra hans World Poker Tour seier i Tunica, men han kan også skilte med mange andre “final tables” og topp plasseringer. Han vant for eksempel i den første sesongen av Late Night Poker i Storbritannia. Han vant også Pot Limit Hold’em i World Series of Poker i 1997 og Pot Limit Omaha High i World Poker Open i 2002. Han kom på andreplass i Bellagios Five-Star World Poker Classic og i World Series of Pokers Limit Hold’em i 2002 og Pot Limit Hold’em i 2001.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *